Intakes gaan van start.

De intakes gaan vak start. De kwaliteitsmedewerkers van het project zullen binnenkort contact met uw school opnemen voor het maken van een afspraak voor en intake gesprek. Omdat de scholen die deelnemen aan de peiling over het gehele land verspreid zitten (van Zeeuws Vlaanderen tot Noord-Oost Groningen) zullen de kwaliteitsmedewerkers in sommige gevallen proberen twee scholen op één dag te plannen.

De kwaliteitsmedewerker zal verder voorafgaand aan het gesprek vragen naar de achtergrond gegevens van de deelnemende leerlingen (naam, geslacht, geboortedatum etc.). Deze gegevens hebben we nodig zodat we tijdig de observatielijsten en vragenlijsten op naam kunnen aanmaken. Ook zijn ze van belang voor de terugrapportage aan uw school.

In het intakegesprek komt onder andere de invulling van het bewegingsonderwijs op uw school aan bod. Verder worden de door de leerlingen af te leggen opdrachten toegelicht en zal de kwaliteitsmedewerker met de docent nagaan of alle leerlingen aan alle opdrachten kunnen deelnemen. Tenslotte wordt een kort bezoekje aan de gymzaal gebracht. Dit alles is bedoeld om de peiling zo goed mogelijk met uw school voor te bereiden en ervoor te zorgen dat op de afnamedag alles soepel verloopt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *